Vill du sponsra Valla Ponnyklubb?

Föreningen Valla Ponnyklubb

Valla Ponnyklubb är en förening som vilar helt på ideell grund. Vi driver på kommunens uppdrag en utvecklande barn- och ungdomsverksamhet med ridning, skötsel av hästar och smådjur på Valla Gård i Linköping. Verksamheten drivs med tanke på att så många som möjligt skall kunna vara delaktiga. Vår devis är ”Valla för Alla”.

För dig som vill sponsra

är det värt att veta att vi, utöver våra ca 450 registrerade medlemmar, har åtskilligt flera besök. Vi anordnar barnridning för allmänheten samt har årligen ett flertal tävlingar från klubb till till lokal nivå. Då stallet är en del av Valla fritidsområde i Linköping så strömmar många genom vår anläggning för att titta på ridlektioner och tävlingar.

Anläggningen hyrs också ut till andra verksamheter, exempelvis för agilitytävlingar. Dessutom anordnas tillsammans med Lions varje år Cirkus Valla Skojsky med ca 2500 besökare.

Via sponsring ges möjligheten att

• att göra Valla Ponnyklubb till en ännu bättre ridklubb för medlemmarna
  • att hjälpa till att utveckla vår ungdomsverksamhet som engagerar ca 350 ungdomar.

Kontakta någon av våra sponsoransvariga för mer info.

Josefine Larenius This is a mailto link

Veronika Bergström This is a mailto link

Madeleine Thunér This is a mailto link

eller kontakta oss på 013-376764

Priser Reklamplatser:

Reklamplats Pris Övrigt
Stor skylt i ridhuset och liten skylt i förbindelsegången samt  plats på hemsidan 3000 kr/år Hyrestid 1 år med automatisk förlängning och 2 månaders uppsägning
Liten skylt i förbindelsegången samt plats på hemsidan 1500 kr/år Hyrestid 1 år med automatisk förlängning och 2 månaders uppsägning
Plats på hemsidan 500 kr/år Hyrestid 1 år med automatisk förlängning och 2 månaders uppsägning

Reklamskylt kan beställas via Jenå Reklam AB, tfn 013-122110. Standardskylt för montering i ridhuset är 1,5*0,75 m. Sponsorn bekostar framtagning av skylt och klubben monterar upp skylten i ridhuset.

Reklamskatt kan tillkomma.

Övrig sponsring

Sponsoridé Pris Kommentar
Sponsorhinder 3000 kr + kostnad för hinder
Sponsring av klass vid tävling Beroende på tävling och klass.
Priser till tävling Beroende på tävling
och klass

Hinder resp reklamskyltar bekostas av sponsorn. Klubben kan ta fram offert på hinder. Kontakta oss vid intresse.

Uppdaterad: 18 AUG 2014 12:53 Skribent: Marie Wallander

PONNYRIDNING INSTÄLLD från denna helg och framåt. Vi återkommer när läget är annorlunda och det blir dags igen!