Klubbkläder

Den 14/4 kl. 16-16.45 eller den 19/4 kl. 15-15.45 har vi drop-in för att prova kläder. Denna sker i Dagsverket som ligger i samma länga som getstallet.

Vi samarbetar med Prima4You när det gäller klubbkläder. (Företaget anordnar klubbkvällar med jämna mellanrum då man kan prova kläderna.) Vill du inte vänta tills dessa rekommenderar vi att ni pratar med någon som redan handlat och på så vis få veta vilken storlek som passar.

I webbshoppen kan du exempelvis hitta klubbjacka och mössa med Valla Ponnyklubbs logga broderad på.

020988_58_Orwell-1-_689  mossa-Valla-005_1005     jacka pike

För att se hela sortimentet och beställning av klubbkläder klicka här eller på bilden nedan.

Uppdaterad: 31 MAR 2020 12:34