Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till våra smådjursläger


Anmälan till våra smådjursläger öppnar 15 februari klockan 00.00

Klicka här för anmälan i Horsemanager >>>

Välkommen till våra smådjursläger, Smådjursläger MINI och MAXI.

Smådjurslägren på Valla Ponnyklubb riktar sig till flickor och pojkar som är intresserade av att tillbringa en vecka ihop med våra djur på gården. Under veckan hjälper barnen till att sköta kaninerna och getterna och någon av våra shetlandsponnyer. Ponnyridning ingår varje dag. 

Under lägret är tanken att barnen skall lära sig mer om djuren på gården och få chans att träffa nya barn med olika bakgrund från Linköping. Under lägret uppmuntrar vi aktivt samarbete och lek mellan flickor och pojkar och försöker skapa blandade grupper i den mån det är praktiskt möjligt.

Målsättningen är ett Valla för alla, där alla känner sig välkomna! 

Djuren på gården

Valla Ponnyklubb har förutom hästar, även kaniner, getter och höns samt katten Sixten.

Personal

Under lägren har ridskolans personal tillsammans med en ungdomsledare hand om barnen. Vår personal har god erfarenhet av att arbeta med barn och är såväl kunniga som engagerade.

Mat

Valla Ponnyklubb tycker att maten är viktig för barn och därför har vi valt att låta en restaurang leverera lunch varje dag. Meddela eventuella allergier eller specialkost via mejl! This is a mailto link Annars serveras dagens måltid till alla. På för- och eftermiddagen äter barnen ett enklare mellanmål. 

Tid och plats

Smådjurlägren börjar kl 8.00 varje dag och första dagen träffas ALLA vid Fållan, byggnaden som ligger precis intill stallet. Smådjursläger Mini och Maxi har sin bas i Fållan. Lägren slutar kl. 15.00 varje dag. Det är viktigt att barnen lämnas och hämtas i rätt tid.

Ålder

Lägret är uppdelat i Mini- och Maxiläger. Från 4-6 års ålder kan man delta i smådjursläger MINI. För barn mellan 7-9 års ålder finns smådjursläger MAXI med lite högre tempo.

Kostnad

Se respektive läger. I priset ingår lunch och 2 mellanmål ochen lägertröja. Först konmer en anmälningsavgift på 500kr i samband med anmälan. Resterande lägeravgift betalas senare. Anmälan och betalning sker via Horsemanager (klicka längre upp på sidan)

Smådjursläger 2020

1 Mini

1 Maxi

Vecka 25

15-18/6

 500kr + 1500 kr

2 Mini

2 Maxi

Vecka 26

22-26/6

 500kr + 2000 kr

3 Mini

3 Maxi

Vecka 27

1-5/7

 500kr + 2000 kr

4 Mini

4 Maxi

Vecka 32

 5-9/8

 500kr + 2000 kr

 

 

 

 

Uppdaterad: 07 FEB 2018 13:30

OBS! PÅMINNELSE!

Läs noga vad som gäller för närvaro i stallet - och följ skyltning om antal personer och avstånd i t.ex. förbindelsegången och sadelkammaren, tack! Tillsammans hjälps vi åt! 

Postadress:
Valla PK - Ridsport
Stratomtavägen 19 A-D
58330 Linköping

Kontakt:
Tel: 013376764
E-post: info@vallaponnyklubb...

Se all info